Saturday, April 19, 2014

FIRST MINI GA BY NANIE DEAN

banyak story nak share..
tapi belum cukup rajin nak post...
oleh itu..
jom tambah rakan blogger dengan
sertai GA ^_^

http://naniedean.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

cara menyertai:
1.follow blog nanie dean
2.copy dan link kan banner kat atas ni ke entry cik nanie
3.buat entry dengan tajuk : 1st mini GA by nanie dean
4.dah settle semua tu, tinggalkan link entry kat ruangan komen
5.pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah oleh anak2 KN(cabut nombor)

hadiah:
2pemenang utama:
sebuah buku yang dipilih sendiri di MPH online berharga Rm25 dan ke bawah

5 pemenang saguhati:
cenderahati dari terengganu

semua peserta akan dimasukkan ke bloglist KN

GA berlangsung 2minggu bermula dari 20 April- 4 May

support KN dan blogger2 lain ^_^

15 comments:

  1. salam..datang dari segmen yang sama dan follow..jemput datang blog CP..

    http://realiticikpin.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi support 1st Mini GA by NaNie DeaN. Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...datang dari segmen yang sama...jemput ke blog saya jugak ye kalau ada masa...good luck ! :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete
  4. segmen yang sama :) good luck !
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete
  5. Assalam. Datang dari segmen yang sama so,.. firstly, salam perkenalan... (rasanya belum pernah singgah sini :D)... secondly... wish you all the best or selamat bersegmen... kalau ada masa dan peluang, serta sudi berkenalan... jom lah singgah ke blog kami yang tak seberapa :D
    Have a great Tuesday, today :) ...wassalam...

    MyBlog | wafacw

    ReplyDelete
  6. Hai , salam perkenalan. Jom join. . #goodluck


    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor.html (23 April 2014)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/giveaway-fanyloverme.html (29 april 2014)

    ReplyDelete
  7. kunjungan dari segmen yang sama. Salam kenalan, http://namayangteratas.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete
  8. Hi,singgah follow awak :)
    http://intansaffyna.blogspot.com/2014/04/st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,

    Gud luck..dtg dr segmen yg sama
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete
  10. goodluck ^^ dari segmen yang sama

    http://naniedean.blogspot.com/2014/04/senarai-peserta-1st-mini-ga-by-nanie.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari G.A yang sama. Gd Luck http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete
  12. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari GA yang sama . #goodluck

    jom join GA yang ni pula.

    http://my-contest.blogspot.com/2014/04/mini-ga-cash-rm350-by-emas-putih-part2.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, kunjungan dari segmen yang sama ... Semoga bejaya ...

    ReplyDelete
  14. salam ziarah. kunjungan dr segmen yg sama. gudluck :D
    http://manislolipop47.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete
  15. salam kunjungan :) goodluck... jemput singgah http://merahsitulip.blogspot.com

    ReplyDelete